now loading something awesome

Promo fotografije i video za male poduzetnike

February 12, 2018

Prije 5 godina službeno sam se otisnuo u poduzetničke vode, ostavljajući sa sobom struku inženjera građevine. Imao sam nerealni san kako će ovaj posao biti pjesma i nisam ni bio svjestan toga koliko truda ću morati ulagati u njega ako ću od toga napraviti posao koji će hraniti mene i moju malu obitelj. No, na stranu sve poteškoće, jedna od najbitnijih stvari koja nam je svim mladim poduzetnicima potrebna jest upravo podrška, stoga je važno okužiti se ljudima od povjerenja koji će podupirati tvoj posao jer vide u tome nešto vrijedno ulaganja. Još bolje od toga jest okružiti se sa drugim poduzetnicima sa kojima možeš razvijati svoju malu mikro ekonomiju.

Tako sam proteklih 5-6 godina kreirao promotivne fotografije za mlade poduzetnike, bilo da su to poslovni portreti, fotografije nekretnina, fotografije proizvoda ili kombinacija svega već navedenog a u zadnje vrijeme sve više snimam i video (vidi niže zadnjih par primjera).

Želja mi je povezati se sa drugim mladim poduzetnicima i pomoći im na njihovom putu kako bi se mogli što bolje plasirati na internet tržištu.

Promo fotografije svoj malog businessa možete dobiti već od 1.000kn.

Slobodno mi se javite za sastanak i kavicu i naravno podijelite ovaj članak dalje ako znate nekoga kome bi mogao biti koristan!

Nemate ideje kako promovirati svoju business? Bez brige, ja imam tisuće ideja! 🙂

Frano

 

Maja Krasić |  Studio Figura

Maja iz Studio Figura otvorila je novi prostor u Zlatarskoj 8 u Zagrebu i želi konstantno ulagati u nove promo materijale sa kojima predstavlja svoj posao na web stranici, Facebooku i Instagramu. Svijesna da ne može sve raditi sama i da je najbolje da svoju energiju ulaže u svoju struku, prepustila je GleFotka Studiu da brine za fotografije i video.

Nedavno sam preselila svoj Studio za masažu Figura na novu lokaciju, spojila priču sa svojom dragom kolegicom Matejom i njenim Pilates studijem. Sve se nekako lančano podiglo na višu razinu i tome dosadašnji web i amaterske fotke nisu mogli više parirati. Trebao mi je fotograf. 

Do Frane sam došla preko prijateljičine preporuke, u roku dan-dva smo se našli na prvom sastanku i odmah dogovorili suradnju. 
“Ako će fotkanje proći upola ugodno kao ta kava, to će biti to!”, pomislila sam.
 
Frano je stvorio atmosferu u kojoj uopće ne primjećuješ službeni dio zašto smo se našli, fotiće, bliceve, one kišobrane i ostalo. Kužiš da se fotkaš, ali ne pridaješ tome nikakvu specijalnu važnost niti težinu. Sve ide prirodno, uz puno smijeha. Fakat puno smijeha. 
Neočekivano brzo je obradio izabrane fotke, s kojima sam prezadovoljna i već su proslijeđene u ruke web dizajnera.
Hvala na najopuštenijem fotkanju ikad i svim uhvaćenim kadrovima. Veselim se i dalje surađivati s tobom 🙂

 

Promo video koje smo radili do sada

 

 

 

  • Leave a comment